HR Industry 2024

The glamorous Thursday of the HR sector is on February 8th 2024 live in Interpred - World Trade Center Sofia.

It is not necessary to visit all sector events to learn the trends and innovations in the HR services. It is enough to be on HR Industry!

1
day
40+
exhibitors
24
workshops
1000+
visitors

HR Industry 2024

Interpred WTC
Sofia
Blvd. Dragan Tsankov 36
8 February 2024
10.00AM – 18:00 PM

about the event

HR Industry aims to be a meeting point for the top companies on the market and provide all visitors with the opportunity in just one day to learn about news and trends that will determine the work of HR throughout the year.

HR Industry is the most suitable platform for promoting new products, services and initiatives. A place to show up and be seen. A way to say you are someone in the industry. To show the trends in your field for the next year.

We are expecting you on February 8th in Interpred WTC.

SEE MORE ABOUT LAST YEAR'S EDITION OF THE UNIQUE EXHIBITION OF THE HR INDUSTRY IN BULGARIA >> ARCHIVE

Seminar Program

Time
Company
Title
10:30 - 11:15
планИТ
11:30 - 12:15
JobTiger
12:30 - 13:15
13:30 - 14:15
14:30 - 15:15
Time
Company
Title
11:00 - 11:45
Sb Accounting & Consulting
12:00 - 12:45
Takeaway.com For Business
13:00 - 13:45
14:00 - 14:45
TSD Software
15:00 - 15:45
Time
Company
Title
11:15 – 12:00
12:15 - 13:00
14:15 - 15:00
15:15 - 16:00
Time
Company
Title
11:30 - 12:15
Респонс ОК ЕООД
12:30 - 13:15
13:30 - 14:15
14:30 - 15:15
ЕЛАНА Фонд Мениджмънт
15:30 - 16:15

Registration

COMPANY STAND

 • Company corner, including a table and 2 chairs, with a location of your choice in the venue hall.
 • Logo and link to company website or specific service in the Exhibitors section.
 • Inclusion of the logo or the company's chosen static advertising image in a digital presentation broadcast during the exhibition.
 • Opportunity for free publication of up-to-date information in the "News" section and products in "Products" section of the HR Industry website for one year.
 • One-year subscription to Manager magazine (the Bulgarian edition).
PRICE: 1300 BGN VAT excluded *

 • *15% discount for registration and payment until 31 December 2023.

COMPANY STAND & PRESENTATION / WORKSHOP

 • Company corner, including a table and 2 chairs, with a location of your choice in the venue hall.
 • Organizing a thematic lecture or a workshop to present your services and products in the fame of 45 minutes in the preferred time slot in the program.
 • Logo and link to company website or specific service in the Exhibitors section.
 • Inclusion of the logo or the company's chosen static advertising image in a digital presentation broadcast during the exhibition.
 • Opportunity for free publication of up-to-date information in the "News" section and products in "Products" section of the HR Industry website for one year.
 • One-year subscription to Manager magazine (the Bulgarian edition).
PRICE: 1700 BGN VAT excluded *

 • *15% discount for registration and payment until 31 December 2023.

Sponsorship Proposals
(*Participation in events is not included in Sponsorship Packages)

GOLDEN SPONSOR
BGN 5000

See more
SILVER SPONSOR
BGN 3000

See more

Exhibitors about HR Industry

„МетЛайф България е не само генерален спонсор на събитието HR Industry за 6та поредна година, а съмишленик, който вярва, че човешкият капитал е най-ценния ресурс за една компания. HR Industry е форум, който позволява на всички, свързани с пазара на труда да доловят основните тенденции, да получат реална представа за своето място и за новите предизвикателства, които ги очакват.

Активното участие на МетЛайф в събитието в качеството на световен лидер в сферата на придобивките за служители е за да насочи все повече вниманието на работодателите към необходимите действия, свързани с подбора, развитието, мотивацията и задържането на служителите.

Лично аз оценявам възможността за контакти на място с представители от различни сфери на бизнеса като безценна. През изминалите години, посредством участието си във форума, имах възможността да чуя гледната точка на колеги, да видя интересни презентации, да заимствам работещи добри практики, свързани с увеличаване на човешкия потенциал.”

Анита Кирилова
MetLife

„Бихме искали да благодарим на JobTiger за това, че всяка година организират и непрекъснато развиват HR Industry като интересна работилница и платформа за споделяне на знания между HR професионалистите.

IHR участваме редовно в HR Industry, защото се срещаме с много потенциални клиенти и HR колеги, които се интересуват от иновативни практики и авангардни решения за управление на хората и устойчиво развитие на бизнеса в тези турбулентни времена. Разговорите около щандовете ни дават възможността да обменяме идеи и да представяме услугите си, а презентациите – да чуем съмишленици и да споделяме знание с колегите.

Радваме се, че HR Industry събира HR консултантите в една общност и вярваме, че можем да си партнираме, за да осигуряваме оптимални решения за нашите клиенти със синергизиращи се и взаимно допълващи се услуги и компетентност.”

Невена Цачева
IHR

„Catalyst България участва в HR Industry от самото създаване на изложението. Всяка следваща година събитието се развива и набира скорост, като успява да привлече повече посетители с различни професии и интереси, свързани с управлението на хора.

Присъствието на HR Industry е важно за нас, защото ни дава възможност да представим нови програма на Catalyst за тиймбилдинг и развитие на екипи в началото на годината. Най-ценното е, че това се случва в преки срещи и разговори с потенциални клиенти. През последните години регистрираме не само имиджови, но и директни ползи като намиране на нови клиенти и партньори, както и договаряне на поръчки за работа.

Участниците в изложението успяват да предложат най-новото на пазара на услугите за подбор, обучение и развитие на служителите. Това ни дава възможност да се информираме за състоянието на бранша и конкуренцията.

Благодарим на екипа на JobTiger, че успява да създаде професионална и приятелска атмосфера. Очакваме следващото издание с интерес и нетърпение.”

Илияна Димитрова
Catalyst България

t1

„През годините, HR Industry остана единственото събитие, събиращо като изложители фирми, предлагащи услуги в областта на управлението на човешките ресурси (HRM) в компаниите – от софтуер за управление на персонала, работни заплати и геймификация на процеси, до „класическите“ консултантски и обучаващи програми в различните направления. Интересно е, че се събират на едно място фирми, които се конкурират за едни и същи клиенти, но запазват добрия тон на сътрудничеството си, в името на добавената стойност и подходящите решения за потребителите си.

Компанията ни Audit Advice Associates, участва задължително с щанд на изложението, както и с презентации на съпътстващата семинарна програма. Последното е един много добър формат за представяне на нови продукти и инициативи, в рамките на 40-45 минути, пред посетители, проявили специален интерес. В последното събитие през 2019 г. например, промотирахме нашето национално изследване на ангажираността на служителите пред пълна зала, с което спечелихме почти двойно повече участници в изследването.

И макар HRM да не е още „индустрия“, събития от този ранг в бранша, организирани и проведени професионално, повишават значимостта, отговорността и актуалността на професията на специалистите по управление на персонала.“

Стоян Ганев
Audit Advice Associates

Organizer:

Organizational Partner:

Partners

Media Partners